Lowongan Kerja Barista di Dodolan Kopi – Semarang

LOWONGAN KERJA

Dodolan Kopi butuh:

BARISTA
Syarat:
  • Lanang tulen maks 35 th
  • Ora baperan
  • Ora kemlinti
  • Iso kerjo tim ora kakean polah
  • Penampilan oke
  • Iso kerjo shift
  • Duwe pengalaman
  • Gampang dijak omong
  • Gampang kenal wong
  • Duwe tanggung jawab
  • Ora koyok cak cilik
  • Siap dinggonke ng ndi wae
CV iso dikirim langsug nang TKP opo Email yo oleh ..
TKP : Jl. Brigjend Katamso 35, Majapahit
(Seberang Richeese Majapahit)
Email :
dodolankopi18@gmail.com

Leave a Reply